4 Ağustos 2012 Cumartesi

Hotmail Aç

Hotmail açma ve kaydolma prosedürleri çok basittir. Hotmail açmak için Hotmail kaydolma sayfasına erişip kayıt formunu tamamlayarak basit ve ücretsiz bir şekilde hotmail hesabı açabilirsiniz. Web dünyasına yeni atılmış olabilirsiniz, yada önceden hiç hotmail açmamış olabilirsiniz, sakın bunları dert etmeyin. Hotmail açmayı bilmiyor olabilirsiniz, gayet doğla birşey bu. Bugün sizlere hotmail açma işlemini ayrıntılı bir şekilde anlatacağız. Sitemiz aracılığıyla kolayca hotmail açabileceksiniz.

Widows Live ID kısmında kullanıcı adınızı yazın. Hotmail'in tüm dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olduğu için Kullanıcı adınız diğer kullanıcılar tarafından alınmış olabilir. Eğer kullanıcı adınız diğer kullanıcılar tarafından alındıysa kullanıcı adınızın sonuna yaşadığınız şehrin plaka kodunu yazabilirsiniz isimsoyisim_06@hotmail.com şeklinde olabilir. Ben ankarada yaşadığım için 06 ekledim.

Windows Live ID hesabınız için bir parola oluşturun ve hemen altındaki alana yazın. Parolanız (Ğ,Ü,Ş,Ç) gibi türkçe karakterler içermemeli.

Telefon numarası alanına telefon numaranızı yazabilirsiniz. Bu kısma çoğunluk yanlış bilgi girerler gerçek telefon numarasını vermezler fakat hesabınız çalındığında telefon numaranız sayesinde hesabınızı geri alabilirsiniz.

Alternatif e-posta dresi alanına diğer e-posta adresiniz varsa eğer onu yazabilirsiniz. Hesabınız kimliği belirsiz insanlar acalığıyla çalındığı zaman bu buraya yazdığınız e-posta adresi adresiniz ile hesabınızı kurtarabileceksiniz.

Ad kısmına adınızı yazın.

Soyad kısmına soyadınızı yazın.

Hangi ülkede yaşıyorsanız eğer ülke alanında o ülkeyi bulun ve seçin. Orjinal hali türkçe'dir zaten türkiye'de yaşıyorsanız eğer bu alanda değişiklik yapmanıza lüzum yok.

Posta kodu alanında yaşadığınız şehrin posta kodunu yazın. Ben ankarada oturduğum için posta kodu kısmında 06930 yazdım.

Cinsiyetiniz Erkek ise erkeği seçin. Kadın ise kadını seçin.

Doğum tarihi kısmına doğum tarihinizi yazın bu alanı doğru girerseniz sizin için iyi olur. Olurda birgün hesap çalınma durumuyla karşı karşıya kalırsanız hesabınızı bu şekilde kolayca kurtarabilirsiniz.

Güvenlik kodunu doğru bir şekilde girin ve robot olmadığınızı kanıtlayın.

Kabul ediyorum adlı butona tıklayın ve hotmail açma işlemini tamamlayın.

Hotmail Açmak İçin Buraya Tıklayın!

Hotmail Aç

Bu işlemler eksiksiz bir şekilde uygulandığı zaman hotmail hesabı açılacaktır. Birde son olarak sizlere şunu bildirmek istiyorum. Hotmail açma sayfası üzerinden hotmail hesabı açtıktan sonra son olarak aktivasyon işlemini yapmamız gerekiyor hotmail e-mail kutunuza giderek ve ilk gelen maili okuyup içindeki aktivasyon bağlantısına tıklayarak hesabınızı aktif edebilirsiniz. Hesabınız aktif olduktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Hesabınızı hem Hotmail hemde Msn üzerinden kullanabilirsiniz. Yeni hesabınız hayırlı olsun.

Makale Yazarı: Serkan Balcı
Konu: Hotmail Aç | http://hotmail-acma.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder